Kako zaraditi novac na Instagramu



Koristite često vaš smartphone i volite da fotografišete? Onda je instagram prava aplikacija za vas gde čak možete i da profitirate!


 Na početku nisam želeo da koristim instagram, mislio sam da je to obična "hobi" aplikacija. Ali kad malo bolje razmislite nije tako, na instagramu možete zaraditi pristojan novac.
Problem je u tome zato sto instagram nije baš napravljen za zaradu novca, to je jedna obična društvena mreža na kojoj kačite svoje fotografije, tako da ćete morati malo da se snalazite.


Ja ću vam napisati par načina koje možete upotrebiti da zaradite novac.

1.Partnerski linkovi

Kao i sa blogovanjem, možete dobiti linkove koje možete promovisati. Na primer na Amazon.com napravite jedinstvenu vezu za proizvod, koristite slike i snimke da pokažete sve dobre strane ovog proizvoda, i uzimate proviziju od prodaje tog predmeta.

2.Prodaja fotografij

Ako imate neke zanimljive fotografije, verovali ili ne možete ih prodati ili cak dobijati procenat od neke kompanije koja je koristi. Covek iz Amerike je zaradio negde oko 15.000$ za jedan dan tako što je prodavao slike na instagramu.

3.Prodaja predmeta 

Mozete koristiti instagram za promovisanje svojih predmeta koje prodajete na primer na Kupindu, Limundu... Kako uspeti u ovome? 

1. Instagram vam mora biti unikatan, i treba da imate dosta pratioca.

2. Trudite se da slika bude neuobičajna i visokog hvaliteta.

3. Koristite što više "hashtag-ova", na taj način ćete privući potencijalne kupce.

4.Fotografisanje

Ako umete dobro da "rukujete" sa fotoaparatom i primećujete sitne detalje, instagram vas može dovesti do posla iz snova. Ako volite fotografisanje (ne samo radeći selfije) onda dajte šansu instagramu.

5. Slikanje i ubacivanje efekata.

Ako ste dobri u korišćenju photoshop-a i ljudi na instagramu prepoznaju talenat, možete dobijati fotografije koje treba da "sredite" i ulepšate, i tako zaraditi novac.

Нема коментара:

Постави коментар